QUI SÓC?

Benvinguts i benvingues a ANDANTE!

Hola, em dic Alex!

Sóc mestra d’Educació Primària amb les mencions d’Educació Física i d’Educació Musical. També tinc un postgrau en Psicomotricitat. M’agrada i crec que és necessari seguir formant-me i llegint sobre neuroeducació i educació emocional.

Actualment treballo a l’IE Pepa Colomer (El Prat). Durant les meves estones lliures faig de directora a The Gospel Prat Project, toco percussió als Músics de Diables del Prat i la flauta travessera a la Unió Filharmònica del Prat. També m’encanta passar estones cantant amb Nhèu.

No m’oblido de fer exercici durant tota la setmana. M’agrada molt anar al gimnàs però, també gaudir del mar i la muntanya. I, sobretot, veure la meva familia i els amics.


Per què ANDANTE?

Aquesta web ha estat creada amb l’únic objectiu de compartir propostes educatives amb els i les companyes de professió i oferir als alumnes i a les seves famílies activitats engrescadores per fer a casa.

Vaig buscar una paraula que tingués diferents significats per a mi. Andante és un terme musical que ens indica un tempo intermig, ni ràpid ni lent. El lligam amb la música és clar, però també m’agrada pensar que en aquests últims temps ens hem adonat de la importància de no córrer. El nostre dia a dia sol ser molt estressant i hauriem de fer l’esforç de que no fos així.

Llac Ön de Simlångsdalen (Suècia, 2017)

Vull deixar per aqui un regalet que li vaig fer als meus alumnes els primers dies de confinament, ja que d’alguna manera és el motiu pel qual estic aqui. Espero que us agradi!

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: