JOCS

Passa-paraula

Juguem una estona al passa-paraula?

Recordeu aquell programa de la tele que havies d’endevinar la paraula a partir d’una definició? Només sabies la primera lletra o una de les lletres que contenia la paraula!

En aquest cas pot ser una definició, una imatge o un audio. Endavant!

Aprendo Música

A la pàgina web aprendomusica.com, de l’Octavi Soler, podeu trobar diferents jocs de música per practicar les notes i les figures musicals, entre d’altres. Si teniu una flauta a casa, també podreu aprendre a tocar-la!

BOING -ZIP

Per jugar a aquest joc necessitareu ser un mínim de tres persones.

Hi ha diferents nivells, primer heu de controlar molt bé els fàcils per poder avançar als més difícils, mantenint una bona pulsació (més ràpida o més lenta) mentre jugueu.

Us deixo un tutorial de La Bombocova perquè aprengueu a jugar!

SAMBORI MUSICAL (la rayuela)

La Bombocova ens proposa un altre tipus de sambori. Han dibuixat al terra grups de 4 (que indiquen els 4 temps d’un compàs 4/4)

Es tracta d’anar trepitjant el número que correspon al temps del compàs fins arribar al punt d’arribada. Amb el video que han fet ho entendreu molt ràpid i fàcil.

SAMBORI MUSICAL (la rayuela)

Alguna vegada heu jugat al sambori? L’Alexandra, una altra mestra de música, ens ensenya a fer-ho amb un toc musical. En comptes de números, pots dibuixar una negra, una blanca o dues corxeres.

A veure si ets capaç de coordinar el teu equilibri amb les figures rítmiques!

MUSIJOC

Us proposo un joc molt divertit que han preparat unes companyes. És una mena de tauler on has d’anar superant proves.

Sereu capaços de superar un mínim de 10 activitats?

INCREDIBOX

Aprèn a crear les teves pròpies cançons amb aquesta magnifica aplicació!

Pots inventar-te un rap o simplement jugar intentant esbrinar la combinació correcta per omplir els anells de colors que veus a dalt de la imatge. Endavant!

KANDINSKY

Demostra l’artista que portes a dins! Crea la teva obra d’art i descobreix com sona. Pots fer un dibuix abstracte (figures sense significat) o concret (objectes, persones, paissatges…). Veuràs que el so del teu dibuix s’anirà repetint, tot creant un loop (bucle).

SONG MAKER

Deixa volar la teva imaginació i crea noves melodies. També pots intentar reproduir alguna que ja coneguis. Ànims!

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: