EXPRESSA®T

Aquestes últimes setmanes tots i totes les mestre hem hagut d’inventar i innovar per tal d’arribar als nostres alumnes i acompanyar-los en aquests temps tant difícils i durs per a moltes famílies.

A l’escola on treballo es va decidir dividir els grups en co-tutories i fer mini-projectes setmanals, per tal d’afavorir que cap alumne quedés despenjat en el cas de no poder connectar-se cada setmana. Els alumnes reben cada dia un PDF on s’indica la feina que han de fer. Dilluns, sol ser la presentació del tema i investigació; dimarts, fem videoconferència de seguiment, parlem sobre les coses que han buscat i après i, expliquem, per sobre, les tasques que hauran de fer els propers dies; dimecres i dijous han d’elaborar el producte final i fer una mica d’autoavaluació sobre allò que s’ha treballat; i els divendres fem videoconferència per mostrar el producte final, sobre allò que hem après aquella setmana.

Ja que les especialitats van quedar de banda hem intentat introduïr-les en els mini-projectes. Aquesta setmana hem treballat al voltant de la comunicació i la hem introduït fent un Escape Room. D’aquesta manera hem pogut traballar la música i l’expressió corporal.

Us adjunto la proposta que hem el·laborat entre tres mestres de l’escola: l’Anna Luria (tutora de 3r), la Jess Higuera (mestra d’EF) i jo (mestra de música).

Descarrega el PDF a sota.

També us poso el link de l’Escape Room que apareix al dilluns. És un Escape Room que el vam dissenyar per introduïr La comunicació, i es pot fer servir independentment del projecte. Fent una reflexió final sobre la importància de la comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: