KANDINSKY

CHROME MUSIC LAB

De nou, una proposta de google per experimentar amb la música d’una manera lúdica i divertida. Aquesta vegada parlem de Kandinsky.

Kandinsky està inspirada en Wassily Kandinski (1866–1944), qui va ser un gran teòric i pràctic de l’art abstracte. Aquesta aplicació ens permet dibuixar diferents figures que sonaran de manera repetida, creant una base musical. Depenent de si fem figures obertes o tancades, el so serà d’una manera o d’una altra.

Abans de continuar, us comparteixo un video molt interessant:

Fent referència al currículum, podem fer servir aquest recurs per treballar la Dimensió Percepció, Comprensió i Valoració, en concret la competència 3, Comprendre i valorar elements significatius del patrimoni artístic proper, de Catalunya i d’arreu; i la Dimensió Imaginació i Creativitat, concretament la competència 9, Dissenyar i realitzar projectes i produccions artístiques multidisciplinàries.

Les competències que proposo serien per fer un treball interdisciplinar des de música, podent treballar per exemple el baix continu o el loop… i des d’arts visual i plàstica, coneixent a Kandinsky i l’art abstracte.

Amb els més petits també podríem treballar des de l’àmbit matemàtic les figures geomètriques obertes i tancades, ja que cadascuna d’elles es dibuixa amb un color diferent i els ajudaria a reforçar el concepte.

CONTINGUTS CLAU:
  • Patrimoni i manifestacions artístiques
  • Interès, valoració i respecte pel fet artístic i per les produccions artístiques pròpies i alienes.
  • Produccions artístiques: plàstiques, musicals i corporals.
  • Recursos digitals en l’expressió artística
  • Combinació de diferents llenguatges en les creacions artístiques

L’Elisabet Puig ens fa aquesta proposta:

Us deixo per aqui sota un video tutorial de Kandinsky, que va fer en Miguel Chumillas, un mestre de música que utilitza molt la gammificació a les seves classes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: